Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filles a Papa & de Kitch party

Door Angelique op 27.07.2010

Het Belgisch designersduo Filles a Papa organiseert een fashion party in Kitsch Club in Knokke volgende week vrijdag 6 augustus.

Designers & hot and happening Knokke

Dan verzamelen de fashionistas zich allen in Knokke voor de Nacht van het Zoute dat elk jaar plaatsvindt in de mondaine winkelstraten van Knokke. De winkels en boetieks blijven dan open tot laat op de avond en trouwe klanten krijgen in de meeste handelszaken ook een glaasje champagne en een hapje aangeboden. Which is very nice! 

Om deze avond perfect af te sluiten kan je gaan feesten op de favoriete beats van de ladies van Filles a papa. 

Filles-a-papa_knokke_party_Kitsch-Club

Filles a qui? 

Om ff jullie geheugen op te frissen! De Fille a Papa zusjes Carol en Sarah, 24 en 25 jaar, tekenden voor de fall/winter hun derde collectie die net als zijzelf trendy, ludiek en instinctief is. Check hier de video.

Sinds 2008 kleden ze jonge zotte vrouwen die niet al te serieus willen genomen worden. Een van hun belangrijkste inspiratiebronnen is New York, een stad waar ze enige tijd hebben gewoond. De zussen zijn doordrongen van deze kosmopolitische wereld, een smeltkroes van culturen waarin tal van invloeden samenkomen. Bereid je dus voor een op een decadent avondje in de wereld van glitter & glam.

Party hardy gratis en voor niets

De inkom is gratis, maar de plaatsen zijn heel beperkt. De Kitsch Club is een kleine club met een maximum capaciteit van 200 man, dus op tijd wezen is de boodschap!

Kleine shoptip

Zaterdag 7 augustus kunnen de fashionistas met én zonder kater hun Filles a Papa lievelingsstukken gaan scoren in Knokke, het label is sinds kort te koop bij Mason’s en Must Have. 

page loaded