Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ready for some serious roadtrippin’

Door Patricia op 08.07.2010

Geen fashion capital als bestemming van mijn vakantie dit jaar. Ter ere van mijn afstuderen een langverwachte reis naar de US of A. Naar the South West om precies te zijn, in het gezelschap van maar liefst tien vrienden. We ondervonden op dag één problemen toen de vlucht richting Las Vegas  werd afgelast en we noodgedwongen een nacht in Brussel moesten blijven, maar intussen is de reisachterstand ingehaald en zijn we gestrand in mormonenstad Salt Lake City. Zion National Park, Bryce Canyon, fluffy pancakes en diners met Rednecks passeerden al de revue, morgen is Yellowstone National Park aan de beurt.

DSC_0617
Zion Canyon. Me Likey.

Vanavond werden de campings ingewisseld voor een hotelletje en kon ik mijn schoonheidsrituelen uitvoeren zoals het hoort. Hoe licht ik ook gepakt heb, die Rituals-scrub, Sebastian-shampoo en het Clinique Drie Stappen Plan moeten mee. Fashion-wise beperk ik me tot het minimum: een mooie hoed, Ray Ban-sunglasses en luchtige katoentjes. Het licht aan het einde van de tunnel voor het modemeisje in mij? Los Angeles en San Francisco staan ook nog op de planning. Even herbronnen in onmödische toestanden kan af en toe echter ook zalig zijn. Keep you posted!

DSC_0683
Pancakes!

DSC_0734 DSC_0707
Bryce Canyon & een stop naast de weg.

page loaded