Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa Cool @ Glastonbury

Door Tiany op 04.07.2010

Alexa Chung -aka the woman I envy, vanwege haar perfecte lokken, benen, lijf en haar collectie alles- is er weer in geslaagd mijn volledige adoratie aan te trekken. Zoals gewoonlijk had ze weinig nodig, gezien haar natuurlijke sense of style in mijn ogen uitmuntend is....zeg maar gerust subliem en perfect!

Place of delict: Glastonbury festival in de UK, waar de Britse fashion deerne in vol ornaat gespot werd al genietend van de zon en een goede dosis muziek. Tot twee keer toe werd ze gesignaleerd in creaties van Lacoste, wat mij enkel doet vermoeden dat er weer een of andere samenwerking op komst is (?). 

Simpele looks maar tot in de details perfect, laat het een mooie inspiratie zijn voor jouw festival garderobe, want de weide fashionable opgaan is écht wel een must! Btw...feel free to share your festival frock tips....    

alexa-festival-02   alexa-festival-01  

Check de Chloé flats, de 50's bril en hippe léopard print bag.....arghhhhhhh!

alexa-festival-03   alexa-festival-04

All the right details....YSL ring inbegrepen!

page loaded