Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Verso: expo last call

Door Angelique op 01.07.2010

Bij designerboetiek Verso in Antwerpen kan je naar de expo Urban Art. Deze expositie bundelt het werk van verschillende graffiti artist. Het zijn befaamde artiesten die het met straatgraffiti hebben waargemaakt, maar nu hun kunsten enkel nog op doek tentoonstellen. Heel leuk, kleurrijk origineel én verfrissend! 

urban_art_verso_1 urban_art_verso_2
urban_art_verso_3 urban_art_verso_4

Ah ja en hoe dan 'verfrissend', hoor ik jullie al denken? 

Wel de expo kan je gaan bekijken in de oude bankkluizen beneden in de kelder bij Verso. Lekker fris dus en ideaal om even bij een solden shopping te ontsnappen aan de hitte! ;o)

Om de artiesten nu al te ontdekken surf je best even naar  www.thelinkegny.com. Het adres en een Belmodo.tv shopreport van Verso vind je  hier, gewoon even klikken. De expo loopt nog tot en met zaterdag 3 juli.

page loaded