Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Style For Guys

Door Patricia op 27.06.2010

Niets heerlijker op deze warme dag dan vanuit de tuin, met mijn huisgemaakte Iced soy latte in de hand en Macbook op de schoot een beetje rond te surfen. Naast de to-do's zijn er de to-wants en surf ik af en toe eens naar mijn favo blogs waarvan er intussen al een heel aantal bekend zijn geraakt op Belmodo. Meestal focust mijn bloglovin' zich op female-gerichte schrijfsels, maar een beetje fashionista hoort zich toch ook te scholen in mannenmode, al is het maar om te weten wat ze haar beau moet aansmeren.

Untitled-1

Daarom staat ook Style For Guys op mijn lijstje, waar Immanuel-Roger Abraham regelmatig vanuit het Gentse report over all things fashionable for men. De voertaal op Style For Guys is Engels en de website is het toonbeeld van Immanuels stijl. Hetgeen waar ik het meest fan van ben? Het feit dat Immanuel erin slaagt om een interessante mix van muziek, lifestyle en mode naar voor te schuiven en samen te gieten in een verhaal, getuige posts als "Tales of a Post-Modern Summer" (deel 1, 2en 3). Who wouldn't love that? Check zeker ook dit interview met Immanuel door New Look en bookmark zijn site! ASAP.

nlimm

page loaded