Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv styling @ Adream

Door Angelique op 22.06.2010

Ja het zit er weer bijna op, we hopen dat de meesten onder jullie die nog studeren al gedaan hebben met de examens en jullie bijgevolg nu alle tijd hebben om straks de solden welverdiend aan te vallen ;o)

Adream_500X220

Wat we nog even wilden meegeven, als je pas afgestudeerd bent en dan vooral in Antwerpen, dat is dat we aanstaande donderdagavond vanaf 20:00 stylingadvies geven aan allen met een kersvers diploma, dit op een superleuk feestje.

Antwerpen Studentenstad zet op Adream zijn pasafgestudeerden in the picture en wil hen verwennen met een fijne party en heel wat leuks. Ook Belmodo.tv is er weer bij en we zorgen voor heel wat dresscode tips & trixs om succesvol te gaan solliciteren.

Naast onze stylings zijn er dj's, wedding chapels met Vitalski, veel prijzen, drankjes en foodies.

Adream

Donderdag 24 juni vanaf 20:00

Urban Outfitters
Stadsfeestzaal 
2000 Antwerpen

Meer Adream info vind je hier.

Hier kan je trouwens Adream 2009 nog even herbeleven

page loaded