Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brand new: Denim Mag

Door Angelique op 18.06.2010

Er is een nieuw Belgisch mode magazine gearriveerd helemaal into denim, we hebben het al gesignaleerd in Gent en ook online.

Denim Mag, free worn Magazine

Denim Mag is helemaal gratis en komt om de twee maanden uit. Het staat boordevol denim mode en denim lifestyle. Eigenlijk is het een coole mix van mode, niet-alledaagse kunst, muziek, fotografie en film. Je vindt het magazine in passende shops, denk aan Movies in Gent, Your in Antwerpen enz...

DenimMag_cover DenimMag_shoot

Straight from Ghent & LA

In de eerste editie lees je een o.a. een interview met Bent Van Looy van Das Pop, gepassioneerde surfster en beach wear ontwerpster Julia Diehl, mister president of Lee, Gilles Laumonier en vele andere.  

De mannen achter het nieuwe pocketformaat magazine zijn Gentenaars, grafisch ontwerper en art director Aykan Umut en fotograaf Mike Van Cleven. Handig dat meneer de fotograaf in LA woont natuurlijk dat levert een resem topshoots op!

DenimMagShoot2

Funny denim pics wanted

Het magazine doet ook een warme oproep aan zij die graag met hun lui gat in slaap vallen in hun jeans en dan vooral aan zij die dit spotten om deze funny pics & stories op de Denim Mag Facebook pagina te posten...zo maak je kans op leuke prijzen.

Allee jepla, cool dat we lees-én kijkvoer van eigenbodem in modeland erbij hebben.

page loaded