Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gaga strikes again met Alejandro

Door Patricia op 09.06.2010

Een mix van seks en religie laat de wereld niet koud, zo blijkt. Gaga strikes again met haar videoclip voor Alejandro, die gisteren in première ging. De clip duurt 9 minuten, werd geregisseerd door fotograaf Steven Klein, en zit boordevol verwijzingen naar de Katholieke Kerk. La Gaga slaagt er onder andere in om in het clipje een rozenkrans "deep throat"-gewijs te doen verdwijnen en ten tonele te verschijnen in een latex habijt die een non nog niet zou dragen moesten ze haar ervoor betalen. Verschillende kruisbeelden passeren de revue, alsook een bloedend hart, mannen met niet meer dan een slip en hakken en Gaga in nude ondergoed van Calvin Klein. Fashiongewijs zien we wederom veel McQueen, is de rozenkrans van juweelontwerpster Pamela Love en zien we Gaga in simpel zwart van Dolce & Gabbana en Francesco Scognamiglio. De volledige Fashion credits zijn te vinden op de website van Nicola Formichetti, die de styling van de clip verzorgde.

Picture_32

Collega Katy Perry kan de nieuwste stunt van Gaga alvast niet smaken zo blijkt uit een tweet die ze gisteren vlak na de release de wereld in stuurde " Using blasphemy as entertainment is as cheap as a comedian telling a fart joke.". She kissed a girl and God liked it? 

De video lokt geschokte reacties uit door zijn religieuze verwijzingen, terwijl de link met "bepaalde regimes" blijkbaar niet echt het vermelden waard is op veel nieuwssites. Kijk en oordeel zelf, maar hoe dan ook groeit het aantal views snel en laat de clip wederom niemand koud. Gaga heeft één ding heel goed door: There's no such thing as bad publicity.

page loaded