Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gent verwent late night shoppers

Door Angelique op 08.06.2010

We hebben goed nieuws voor alle fashionista's die graag shoppen in Gent want de hoofdstad van Oost-Vlaanderen organiseert samen met het gereputeerde Gent Festival van Vlaanderen de allereerste Gent verwent Late Night Shopping

Gent_shopping_late_night mageleinstraat_gent_shopping

Fashion meets music

Toegegeven het is nog héééééééééél lang maar noteer het toch maar al in je agenda. Op donderdag 7 oktober kan je in Gent shoppen tot 22:00 én heel wat winkels zullen ook muzikanten te gast hebben. Gezellig én origineel als je het ons vraagt.

More info soon 

Snel meer info hier op Belmodo.tv wat de line-up betreft van de shops én de artiesten.

Gentse shops op Belmodo.tv

Check trouwens hier in onze shop rubriek onze favorieten in Gent. Veel shopping fun! 

page loaded