Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Customisez-Moi IV call for fashion action

Door Angelique op 08.06.2010

5.000 euro cash en een popup-store voor de winnaar van vierde editie customizing wedstrijd, klinkt niet slecht hé? Lees hier wat je moet doen om deel te nemen aan Customisez-moi IV.

CUSTOMISEZ-MOI-IV

Recycling = up-cycling

Creatieve zielen met naald en draad hebben geen tijd meer om stil te zitten. Customisez-Moi IV is onderweg. De modewedstrijd van king of vintage Bernard Gavilan is ook deze editie op zoek naar ontwerperstalent om 10 stuks te customizen en up te loaden op  www.customisezmoi.com.

Het personaliseren van objecten, kledij, objecten is de laatste jaren niet meer weg te denken. Iedereen wil zich een unieke identiteit aanmeten en creativiteit ten top vieren, we like! 

Bernard zegt graag: “We leven in een wegwerpmaatschappij waar alles veel te vlug weggegooid en vervangen wordt. Het customizen en transformerenvan kledij kan tot heel verrassende resultaten leiden,” aldus de organisatoren. “Het is geen recycling, het is up-cycling!”

België zit barstensvol jong en onbekend talent. Belgen zijn echter te bescheiden en te ingetogen om met hun talent naar buiten te komen. Customisez-Moi wil dit talent een duwtje in de rug geven. En dat dit kleine 'duwtje' kan jonge ontwerpers heel erg ver brengen. De creaties van de Limburgse winnares van vorig jaar Dorinda Bielensierden reeds de pagina's van het internationale modeblad Citizen K. 

Check trouwens hier op Belmodo.tv het verslag van vorig jaar. 

Topprijzen 

De winnaar van Customisez-Moi 2010 kaapt een geldprijs van 5.000 euro weg én mag hij of zij zijn of haar customised collectie tentoonstellen én verkopen in een pop-up store dankzij ATRIUM.

Call for fashion action 

Deadline voor de inschrijving is 30 september. De 10 finalisten die worden gekozen, zien hun creaties geshowd door professionele modellen tijdens een groots opgezet defilé op zaterdag 13 november in de Mirano Continental in Brussel met bijhorende modejury.

Meer info vind je op  www.customisezmoi.com

page loaded