Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Expo: Viktor & Rolf dolls in Antwerpen

Door Michael op 03.06.2010

15matter_650

Fans van de Nederlandse ontwerpers Viktor & Rolf kunnen in Antwerpen naar de prachtige poppententoonstelling van hét designersduo van het moment. Place of all the action is Studio Job Gallery in het hart van de stad aan de Begijnenvest. De verzameling poppen geeft een duidelijk beeld van de evolutie van de ontwerpers. Elke seizoen laten ze immers een porseleinen pop maken. Elke doll krijgt een creatie aangetrokken uit de huidige collectie. 

dzn_Dolls-by-Viktor-Rolf-at-Studio-Job-Gallery-3 dzn_Dolls-by-Viktor-Rolf-at-Studio-Job-Gallery-1
dzn_Dolls-by-Viktor-Rolf-at-Studio-Job-Gallery-4 dzn_Dolls-by-Viktor-Rolf-at-Studio-Job-Gallery-5

De tentoonstelling was eerder te bezichtigen in Londen maar deze keer is het aan België. In een nieuwe configuratie kan je bij Studio Job 21 poppen van de 54 zien. Viktor & Rolf staat voor theatrale modeshows & collecties vol extravagante toetsen. Met deze expo kom je meteen te weten waar Viktor Horsting & Rolf Snoeren voor staan.

Nog tot vrijdag 16 juli 2010 kan je de tentoonstelling gaan bekijken! Absolute must visite!

Studio Job
Begijnenvest 8
2000 Antwerpen
03/232.25.15
www.studio-job.be

Open van dinsdag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00

page loaded