Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy b-day Lovely Mariquita

Door Angelique op 02.06.2010

Lovely party animals, attention! 

Eind juni mag het Gentse label Lovely Mariquita vijf kaarsjes uitblazen. Al sinds 2005 creëert de bezielster ervan, Cindy Iwens, de kleurrijkste accessoires in de vorm van onschuldig kijkende diertjes die lijken weggelopen te zijn uit een animatiefimpje. 

Verjaardagskaartje-5-jaar-Lovely-Mariquita

5 years of Lovely animals  

De figuren sieren niet alleen shirts voor de allerkleinsten maar zijn ook terug te vinden in een uitgebreide collectie elegante rokjes of juist heel zwierige jurkjes met een knipoog naar de fifties, voor groot en klein. Deze unieke stukken zijn allemaal handgemaakt.of kunnen volgens kleur, figuur en maat worden besteld.Het accent ligt vooral op humor, kleur en instant vrolijkheid.

lovely_250x400_II lovely_250x400_I

B-day weekend

Dit alles wordt te koop aangeboden tijdens een verjaardagsweekend met artisanale cupcakes en een glaasje cava voor iedereen. En er worden ook cadeautjes uitgedeeld: maak kans op tal van kortingsbonnen tijdens dit feestweekend.

lovely_mariquita_03 Lovely Mariquita for the little ones

Wanneer

zaterdag 26 juni van 10:00 tot 18:00
zondag 27 juni van 13:00 tot 17:00

Waar

Jean Jaureslaan 40
9050 Gentbrugge

Info

www.lovelymariquita.be

page loaded