Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Outdoor fashion in Gent

Door Angelique op 10.05.2010

Hoewel je het niet zou zeggen is het weer dé tijd van het jaar voor een aantal outdoor fashionevents. Zoals jullie al zullen doorhebben is Belmodo.tv zot van markten waar jonge creatievelingen hun werk kunnen tonen en verkopen.

In Gent lijkt de maand mei dan ook volledig in het teken van de mode te staan. Noteer onderstaande fashionevents, ideaal om de zondagse sleur te doorbreken ;o)

De Kunstsuperette

Op zaterdag 29 en zondag 30 mei palmt De KunstSuperette voor de 4e keer het Gentse Sint-Baafsplein in.

Dit kleurrijk designevent stelt de eigenzinnige creaties van jonge en gevestigde ontwerpers ten toon op een unieke locatie in hartje Gent. Een supergezellige sfeer, met DJ's, optredens, veel eten en drinken en superschone ontwerpen die je ter plekke kan kopen.

Deelnemende namen: Glasjuweel, Little Miss Y, Lovely Mariquita en vele andere.

De Kunstsuperette
Sint-Baafsplein 
9000 Gent

dekunstsuperette_belmodotv
zaterdag 29 mei & zondag 30 mei van 11:00 tot 19:00

Stof-e-ring: MMarkt

Datzelfde weekend wordt het Museumplein (S.M.A.K.) aan het Citadelpark omgetoverd tot Modeplein! Heel wat mode-, textiel- en accessoireontwerpers uit Gent showen en verkopen ook op deze creamarkt hun eigen creaties. Een open plaats waar je kennis kan maken met het kunnen van gevestigde waarden en aanstormend talent uit Gent.

Op deze manier sluit MMarkt in schoonheid Stof-e-ring af. Check hier op Belmodo.tv alle info over de Gentse mode biënnale met bijhorende modeparcours.

MMarkt 
Museumplein
9000 Gent

MMarkt_belmodotv
zaterdag 29 mei & zondag 30 mei van 10:00 tot 18:00

page loaded