Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: The man repeller

Door Patricia op 05.05.2010

The_Man_Repeller_copy

Sure, we love fashion. Maar we houden ook van een gezonde dosis zelfrelativering, en dus mag er al wel eens gelachen worden met, oh jawel, fashion. Geef toe, de kans is groot dat wanneer we onszelf binnen een jaar of 20 op een foto zien, er hier en daar wat afgelachen wordt. De breinen achter Man repeller denken er hetzelfde over en hoewel zij toegeven zelf die hard man repellers te zijn, drijven zij al eens graag de spot met fashionista's die door hun extravagante kledingkeuze afstotelijk worden voor de gemiddelde man. Een gekend fenomeen: wat vrouwen mooi vinden, vinden mannen daarom nog niet aantrekkelijk. 

hats

Er wordt de spot gedreven met harembroeken, vreemde bontjes worden onder de loep genomen en posts dragen titels als "A chin strap will never get you laid". In één woord: geniaal.

page loaded