Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fresh new blog to watch: Schoenenenanderekwesties

Door Angelique op 04.05.2010

Geweldig dat Vlaanderen massaal aan het modebloggen is geslagen! Belmodo.tv heeft er een gloednieuwe gespot van de jonge dertigers Elke & Bieke. Schoenenenanderekwesties is de online baby van twee supertoffe madammen uit het Gentse, beide ladies zijn hartsvriendinnen én tetteren graag. De ene laat het uit haar pen vloeien de andere heeft een knap oog achter de lens.

schoenenenanderekwesties_belmodotv

Resultaat? Een frisse, veel belovende blog over jonge dertigers die een kleine schoenverslaving hebben maar ook zot zijn van hun alledaagse leven.

"We gaan uit eten, voelen ons te dik, gaan op café, vragen ons af wat mannen bezielt, we proberen carrière te maken en kindjes op te voeden en bij dit alles vragen we ons af... is dit nu echt wat we willen."

Schoenen en andere kwesties...laat dat nu ook net zijn waar Belmodo.tv verzot op is ;o)

page loaded