Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stiletto Run Modemuseum Hasselt: nu inschrijven

Door Angelique op 27.04.2010

FLAIRRUN2010_stilettorun_hasselt_affiche

Na het supersucces van de eerste editie vorig jaar is de Stiletto Run powered by Flair toe aan een vervolg.

Opgepast hoge hakken in Hasselt

Sporty lady, jij kan erbij zijn want op zondag 30 mei is de Hasseltse binnenstad opnieuw volledig verkeersvrij. Rond 16:00u zal ter hoogte van de oude gevangenis het startschot gegeven worden. Een spannende race over een afstand van 300 meter tussen max. 100 straffe madammen op hoge hakken georganiseerd door het Modemuseum Hasselt.

Hoe hoog precies? 

Voorwaarde voor de deelneemsters is dat de hakken van hun pumps minimum 9 cm hoog en maximum 1,5 cm breed zijn en opgepast aan de valsspelers, laarzen niet toegelaten :o)

Afzien voor mooie prijzen

Voor de winnares ligt een 'shoeshopping' bon van La Bottega ter waarde van maar liefst €1500 klaar, de tweede en derde prijs zijn bonnen van €750 ( La Bottega by Noë) en €250 (La Bottega by Noë), wauw daar ga je toch keihard voor!

Andere leuke prijzen zijn: de Flair-prijs voor de best geklede deelneemster. Zij krijgt een designerhandtas van Michael Verheyden ter waarde van €500 cadeau. En is net als vorig jaar ook weer een fameuze 'pechprijs' gemaakt door chocolaterie BOON uit Hasselt.

Schrijf je nu in

Inschrijven kan vanaf nu via [email protected] en opgepast snel zijn is hier zeker de boodschap want er is maar plaats voor 100 dames in high heels.

Afspraak 

Zondag 30 mei om 15u30 Modemuseum Hasselt.

Ook wij zullen er net zoals vorig jaar weer bij zijn, check trouwens hier het videoreport. Opgepast niet voor gevoelige kijkers! Tot dan ;o)

page loaded