Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aftrap expo Fashion Stills

Door Michael op 21.04.2010

EA-0023

De Belgische musea lopen tegenwoordig ongelooflijk warm voor alles wat maar een toets fashion heeft. Niet alleen de monumentale waarden kiezen voor mode maar ook ongewone locaties gaan resoluut voor fashion & photography.

EA-0085

Zo ook hotel Sofitel Brussels Le Louise voor de expo Fashion Stills aka Si la mode m'était contée. De aankondiging hiervan kon je al eerder lezen op Belmodo.tv!

Belmodo.tv brengt jou de party pics van de feestelijke opening. Geniet mee!

EA-0057

EA-0100 EA-0105
EA-0154 EA-0150

Hoofdredactrice van Weekend/Le Vif Delphine Kindermans & Weekend Knack hoofdredactrice Trui Moerkerke verbroederen met General Manager van Sofitel Brussels Le Louise Patrice Arnaud (links boven). Food & Beverage Manager Sofitel Brussels Le Louise Syriel Gouze, hoofdredacteur van POLKA magazine Dimitri Beck & eigenaar van de POLKA-galerie Jean-Kenta Gauthier (rechts boven). Hoedenontwerper Elvis Pompilio & één van de 4 topfotografen wiens werk te bezichtigen is Derek Hudson (links onder). Directrice van de Paule Ka boetiek in Brussel Chantal Buckeridge (rechs onder).

EA-0167 EA-0172
EA-0179 EA-0197

Virginie Hocq (links boven). General Manager van Sofitel Brussels Europe Denis de Schrevel met Katia Van De Velde van D'Ieteren & de vice-president Sofitel Europe Ralph Radtke (rechts boven). Brigitte Webermann van Filigranes & hoofdredacteur van het POLKA magazine Dimitri Beck (links onder). Fotografe & journaliste Cici Olson samen met auteur Jean Paul Masse (rechts onder).

Voor meer info over de expo klik hier!

page loaded