Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: I Love Belgium

Door Lies op 08.04.2010

ILoveBelgium.be is de superinteressante blog van art, design, fashion én Belgium lover Stijn Verlinden. Op Stijn's blog lees je over alles wat hem bezighoudt, en laat dat nu ook net zijn wat ons interesseert: mooi meegenomen!

IloveBelgium

Waarom ILoveBelgium? 

Stijn vindt dat er in België enorm veel talent is en dat wij Belgen veel te bescheiden zijn. Moesten we nog maar de helft van het Franse chauvinisme hebben, of van de grote mond van onze noorderburen, zou het al veel beter met ons gesteld zijn! 

En nee, niet ILoveFlanders.be

Want we leven nog steeds in België en de creativiteit van de belgen eindigt niet aan de grens tussen Vlaanderen en Wallonië. Een visie waarmee Belmodo.tv het volledig eens is! En Stijn is dan wel geboren en getogen in Oudenaarde, hij woont al jaren in zijn geliefde en centrale Brussel, vanwaaruit hij perfect heel zijn geliefde belgenland kan overschouwen!

Waarom wij ontzettend graag naar ILoveBelgium surfen? 

Omdat Stijn enorm veel weet over enorm interessante dingen, die zelfs wij soms nog niet wisten! smile En ook wel omdat wij stiekem hopen af en toe een glimp op te vangen van zijn nieuwste designer outfits of marrocan haircuts wink

page loaded