Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Expo Fashion Stills

Door Michael op 31.03.2010

Ge_rard-Ufe_ras.-Chanel-Haute-Couture.-Paris_-2003-_LR_ 564088
564192 563056

Na de tentoonstelling van Hannelore Knuts in het Modemuseum van Hasselt, de tentoonstelling Stars & Models in Knokke-Heist & de nieuwe expositie Zwart/Black in het Modemuseum in Antwerpen is er alweer nieuws van het modefront op tentoonstellingsvlak. 

564199

Vanaf maandag 5 april 2010 tot zondag 6 juni 2010 kan je terecht in hotel Sofitel Brussels Le Louise voor de expo Fashion Stills/Si la mode m'était contée. Een tentoonstelling rond mode waarbij je 4 grote namen uit de haute couture fotografie kan ontdekken samen met topiconen van op de catwalk. Fotografen als Derek Hudson, Cathleen Naundorf, Jean-Marie Périer & Gérard Uféras zullen te zien zijn tijdens Fashion Stills. Met foto's van o.a. Dior, Chanel, Jean-Paul Gaultier en Yves Saint Laurent.

Fashion on a trip

564172

De tentoonstelling zal in totaal in 10 Sofitel hotels te zien zijn wereldwijd. Na Londen, New York, Chicago en München is het dus de beurt aan België. De expo reist nadien verder naar Los Angeles, Washington, Rome, Berlijn en Montreal.

Voor meer informatie over Fashion Stills/Si la mode m'était contée kan je terecht op de kunstsite Art on The Net of klik hier!

Sofitel Brussels Le Louise
Guldenvlieslaan 40
Avenue de la Toison d'Or 40
1050 Brussel

page loaded