Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Adeline Rapon

Door Patricia op 29.03.2010

De afgeronde randjes aan haar foto's mag ze houden, haar geïnspireerde kleerkast daarentegen wil ik maar al te graag zien. Adeline Rapon is, net als Jane Aldridge favoriet op Lookbook.nu en blogt maar wat graag een blaadje vol. De tagline van haar blog, "Photos, lifestyle and french sh*t", is meer dan toepasselijk.

adeline2

Adeline is onder andere fan van Belmodo.tv-approved brand The Kooples en trekt ons helemaal mee in haar Parijse wereldje. Grote foto's van haar en haar outfits, haar vrienden, de stad en gewoon inspirerende dingen is wat je moet zoeken (en zal vinden) op deze blog.

Deze fashionista bewijst dat je ook met high street brands en een flinke dosis creativiteit tot in je beenderen mode kan uitstralen. En laat ons eerlijk zijn, dat hebben we graag. Vooral wanneer we blut zijn!

adeline1

adeline3

page loaded