Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgische mode postzegels

Door Angelique op 20.03.2010

We lieten jullie hier vorig jaar in oktober al weten dat een aantal Belgische ontwerpers een collectie postzegels zouden lanceren onder de noemer 'Mode, dit is Belgisch'.

Te koop vanaf april

Wel vanaf zaterdag 9 tem maandag 12 april 2010 zal Antverpia in Antwerp Expo de fashionable postzegels ten toon stellen én te koop aanbieden.

modeditisbelgisc_postzegels

Belgische modegrootheden

Op de speciale postzegeluitgifte 'Mode, dit is Belgisch' staan deze Belgische grootheden: Natan, Cathy Pill, Walter Van Beirendonck, Ann Demeulemeester, Veronique Branquinho, A.F. Vandevorst, Olivier Theyskens, Dirk Bikkembergs, Veronique Leroy en Martin Margiela

De Post steunt met dit project trouwens het alfabetiseringsfonds. Misschien moeten we maar weer eens wat meer aan die zegels gaan likken en oldskool gewijs brieven sturen in plaats van mailen en chatten enz...;o)

Ook in boekvorm

Voor de postzegel verzamelende fashionlovers is er ook het boek ‘This is Belgium, Mode dit is Belgisch'. Modejournaliste Veerle Windels beschrijft twintig jaar Belgische modegeschiedenis aan de hand van de deelnemende ontwerpers.

thisisbelgium_modeditisbelgisc_postzegels_veerlewindels
Het modeboek is te koop vanaf donderdag 15 april bij de online shop van De Post en kost €19,95.

page loaded