Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gespot in Gent: Ekomotiv 1.0

Door Angelique op 17.03.2010

Belmodo.tv heeft gisteren een erg leuke creatieve pop-up shop inclusief eco-event gespot in Gent. Het Naaiatelier vind je helemaal achteraan het Vooruit Café vanaf 17:00. Daar kan je een oud kledingstuk binnenbrengen en de ladies van Het Naaiatelier maken er voor slechts €2 een totaal nieuw eco-hebbeding van. Denk aan een handtas, een kunstwerkje voor aan je muur, zo bekom je jouw 'personal transformation'. 

ekomotiv_naaiatelier_gent_vooruit naaiatelier_ekomotiv_gent

Deze guerilla creacorner is een onderdeel van Ekomotiv 1.0.

De Gentse happening over ‘gestyled duurzaam leven’ met tentoonstellingen, workshops, lezingen, open ateliers en pop-up shops moet je gezien hebben.

Andere leuke must-see Ekomotivs zijn o.a de Gentse Kringwinkel Ateljee en het werk van Eva Pannecoucke. De Kringwinkel pakt uit met een originele handtassenlijn vervaardigd uit beschadigd textiel en Eva toont hoe je je eigen eco-tas maakt.

Alles is gratis maar als je wil deelnemen aan een workshop of een lezing is het aangeraden je hier in te schrijven.

Ekomotiv
Vooruit Gent
Dagelijks van 14:00 tot 22:00 nog tem zondag 21 maart
www.ekomotiv.be

page loaded