Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Selby we love

Door Angelique op 16.03.2010

Fotograaf Todd Selby is geen onbekende voor Belmodo.tv. Tiany merkte vorig jaar al de supercoole modetekeningen van zijn hand op, check het artikel hier. En bijna een jaar later heeft de modecreatieveling een vette online hit te pakken met zijn blog  www.theselby.com. Deze online hotspot heeft dagelijks 35 000 bezoekers én terecht! Eens je de wondere Selby wereld ontdekt, ben je verslaafd. 

marc_jacobs_theselby_toddselby
Fashion pur sang met Mister Marc Jacobs by The Selby

NERD_Theselby_toddselby
NERD, fashion meets good music door de lens van Todd Selby

Todd fotografeert mode en interieurs en tekent zelf. Zijn modereportages zijn zeer kenmerkend, bijgekleurde in your face foto's van bekende en minder bekende karakterkoppen omgeven door hun leefwereld. Eens je de typische Selby pics ziet blijven ze gewoon erg lang hangen. 

theselby_toddselby_living Pierson_theselby_toddselby

Op dit moment leeft Selby in New York en Londen en werkt hij o.a voor ELLE, Dazed & Confused, Harpars Bazaar en vele andere magazines. 

selby_Todd_cobrasnake
Mister Todd Selby doet een knieval voor de lens

Je kan hem world wide volgen via zijn blog en binnenkort kan je The Selby ook meenemen onder je hoofdkussen. Het boek 'The Selby is in your place' is vanaf nu te koop via Amazon en vanaf april ook bij de gloednieuwe topwinkel   Your in Antwerpen.

theselby_cover_toddselby_book Van een topcadeau gesproken!

page loaded