Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wanted: next girl DJ

Door Angelique op 06.03.2010

Ladies, als jullie van muziek houden en zelf graag jullie kans achter de draaitafels willen wagen,wat wij maar al te goed begrijpen... check trouwens hier Tiany's set @ Kitch Club,dan hebben we goed nieuws. Roxy is op zoek naar de Next Girl DJ.

roxy_nextgirldj_contest

Regels & prijzen

Je ?moet ? ouder ?dan? 18 ?jaar? zijn ?en ?in ?Europa ?wonen? om? mee ?te? mogen? doen? aan ?de? Next? Girl ?DJ? wedstrijd.? Slechts? één?mix ?van? 30 ?minuten ?per? deelneemster ?mag ?worden? gebruikt? voor? de ?wedstrijd.? Alle ?soorten ?muziek ?zijn? welkom!? Oef zeg ;o) 

Als je wint dan ga je reizen want je bekomt o.a. een ?one?off ? special ?DJ?-set ?tijdens? het 2010 ?Longboard ?World? Championship?, een ?eenjarig contract? bij ?Roxy?–?waar ?je ?clips? voor ?European? Board Riders?TV? en? een?‘Instore’?mix? van? een ?uur ?mag ?produceren?, een? gecustomized ?Next ?Girl? DJ? surfboard?, en vele andere coole prijze...

Is deze fashion meets music girl friendly contest echt iets voor jou, schrijf je dan in via www.nextgirldj.com

page loaded