Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Expositie Cult-Us

Door Michael op 01.03.2010

17076_283149926495_717171495_3877877_1382153_n

Vanaf vrijdag 5 maart 2010 kan je terecht in galerij Ingrid Deuss in Antwerpen voor de expositie 'Cult-Us'. Een organisatie van make-up & hair artist Sabine Peeters. Cult-Us is een fototentoonstelling bestaande uit een reeks van beelden die de persoonlijke schoonheidsinterpretatie visualiseert van diverse culturen en religies. Elk beeld stelt het model Elisabeth Ouni centraal, telkens getransformeerd in een andere context. Volgens Sabine vertrekt elke religie of samenlevingsvorm namelijk vanuit hetzelfde ideaal: veiligheid, zowel mentaal als fysiek. 

Afbeelding-5

De gemaakte beelden zijn telkens uitbesteed aan verschillende graphic designers. Die mochten op hun beurt hun visie op de foto's projecteren, waarbij het respect voor het beauty aspect behouden bleef natuurlijk. De combinatie van uiteenlopende stijlen van de verschillende designers resulteert in een boeiende fotoreeks. Het ganse team bestaat uit jong, opkomend talent. Iedereen werkte enthousiast en op vrijwillige basis mee aan dit speciale project. Grafische talenten die meewerkten zijn o.a. Rizon Parein, Bas Vaerewyck, Joe Vanaubel, Peter Serruys en Annelien Debusschere. Foto's zijn van de hand van fotograaf Herman Van Hoey van Verne Photography, met medewerking van Ruben Debuck.

Wil je een bezoekje brengen aan de expo dan kan je terecht op zaterdag 6 maart 2010 van 12:00 tot 17:00 en op zondag 7 maart 2010 van 12:00 tot 17:00. Nadien blijven de beelden nog 3 weken hangen en maak je best een afspraak via de galerij!

Ingrid Deuss galerij
Provinciestraat 11
2018 Antwerpen
www.ingriddeuss.be

Op vrijdag 5 maart 2010 is er de officiële opening, belmodo.tv-lover Lies en ikzelf zijn zeker van de partij! Dus verwacht je aan heel wat foto's van de opening. Ondertussen kan je voor meer informatie over make-up & hair artist Sabine Peetershier terecht! 

page loaded