Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Everybody wants to be the DJ & so do I!

Door Tiany op 26.02.2010

En ik ben daar geen uitzondering op! Daarom treed ik in de voetsporen van Alexa Chung, weliswaar mis ik nog een beetje techniek maar een goede playlist kan wonderen doen. Kom, aanschouw en oordeel zelf of ik de hond zijn vlooien heb gekregen ;o) 

Vanavond, is the place to be de Kitsch Club in Knokke. Samen met the very lovely & good looking model César Casier deel ik de draaitafels (lees ipod). Van 22u tot 01u zorgen wij voor de nodige party hardy vibes en ondertussen drinken we met heel veel plezier een glaasje Belvedere vodka. Want dat hoort nu eenmaal als goede meter en peter van de allereerste Belvedere flagship store. Nadien pakken de lieverdjes van Hermanos Inglesos de boel over en kunnen meter & peter de dansvloer onveilig maken. Ohhh my god, the heat is on en de zenuwen beginnen te komen...maar zoals Diesel het ohh zo graag zegt......Smart may have the brains, but stupid has the balls en bij deze waagt deze stupid zich dus doodleuk achter the decks. But hey, we might just be able to surprise you! And I sure feel like kicking some booty!!!

dj-tiany-01

da movement is er al ;o)

dj-tiany-02 `

da looks ook....ladies, my dj partner in crime: César Casies...whooo hooo

www.kitschclub.be

page loaded