Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Single Man by Tom Ford

Door Michael op 23.02.2010

6a00e54ecca8b98833012876447ae4970c-450wi tom_fords_a_single_man
Times_BFI_London_Film_Festival_Single_Man_vN6VQWVGHh8l colin-firth-a-single-man

Mijn allerliefste Patricia berichtte het al eerder op belmodo.tv m.a.w. dit is louter een kleine herinnering. Maar dan wel een zéééééééééér belangrijke herinnering, eentje die je niet mag missen! Vanaf woensdag 24 februari 2010 kan je in de Vlaamse bioscoopzalen terecht voor het regiedebuut van Tom Ford met de film A Single Man

a_single_man_poster_01
De prent krijgt overal lovende kritieken en zal dus naast een streling voor het oog ook een perfect staaltje van uitgekiende en dramavol acteerwerk vertonen. Hoofdrollen zijn weg gelegd voor o.a. Julianne Moore & Colin Firth. Colin Firth is trouwens genomineerd voor deze rol bij de Oscars, gelukkig mocht ik hem plotsklaps "ontmoeten" enkele jaren geleden toen hij samen met z'n vrouw in de Apple Store in New York de nieuwste iphone aan het bewonderen was. It's a small world after all ... wink

Deze film is er dus écht 1'tje om naar uit te kijken en dat doe ik meer dan! Ik denk dat ik Patricia, Lies, Angelique & Tiany niet énorm zal moeten overtuigen om ze mee richting bioscoop te krijgen.

Veel plezier!

Check hier de website van A Single Man.

Check hier waar je A Single Man vanaf woensdag 24 februari 2010 kan gaan zien in jouw buurt.

page loaded