Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

You rock my fashion world!

Door Lies op 13.02.2010

Ik moet ze hebben, al moet ik er een kunstgalerij voor beroven in Parijs: deze fantastische reeks van vijftien T's die hommage brengen aan mannen en vrouwen 'that rock our fashion world'. De shirts werden ontworpen door designbureau Sandberg & Timonen en dat om geld in het laatje te brengen van het beste der goede doelen: Haïti. Ze zijn NIET te koop...Maar dan denk ik toch bij mezelf: kan je niet veel meer geld verdienen met een lekker grote oplage van deze shirts? Of moet je dan een legertje kindarbeiders inschakelen? Dat is natuurlijk ook nogal immoreel...

Martin Margiela, Sonia Rykiel, Karl Lagerfeld,...ik zou toch niet kunnen kiezen! Je kan deze shirts nog tot zondag 28 februari bewonderen in de Brachfeld Galerij, Rue des Archives, Parijs!

1

page loaded