Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Style Rookie

Door Patricia op 12.02.2010

Tavi is wat anders dan anderen. Ze is dertien, heeft een obsessie voor Rei Kawakubo en draagt zo nu en dan wel eens wat Rodarte. En oh ja, de ganse fashionwereld ligt aan haar in Doc Martens gehulde voetjes. Moet je kunnen, zo jong zijn en zo veel zinnigs over mode neerpennen dat zelfs de gemiddelde fashionpro je kribbels willen lezen en je outfits willen checken. Het is lang niet iedere fashionista in spe meegegeven.

tavi1.jpeg

Tavi startte haar blog, Style Rookie, in mei 2008, toen ze, jawel, 12 was. Ze leerde alles wat ze weet... via het internet. Naar eigen zeggen lezen haar ouders haar blog niet en interesseert het de meeste klasgenoten niet echt wat ze daar allemaal uitvreet op Style Rookie. Ah, those kids.

Het mag de mensen in haar naaste omgeving dan niet bijster interesseren, feit is dat Tavi intussen al front rowis gespot op verschillende shows, in opdracht van pop magazine schrijft en al op het randje balanceert van fashion newbie en volleerd insider.

tavigalliano

Met haar intussen blauw-grijs geverfde kopje ( we waarschuwden jullie al) en grappige kledingcombo's doet ze niet onder voor de andere "grote" bloggers, integendeel. Ik hoop voor Tavi dat haar "sterrenstatus" eens in haar pubertijd zal stand houden. Het is afwachten, maar ik geloof erin!

Tavi2

page loaded