Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Weekendtip: Eco Pop

Door Angelique op 06.02.2010

Als je dit weekend een beetje twijfelt over what-to-do en je wil iets fashionables doen... Ga dan eens all the way eco en trek naar de Eco Pop beurs in Kortrijk. Hier vind je alle gegevens over deze nieuwe bio-lifestyle fair. 

Geen typische geitenwollensokken toestanden als je denkt aan eco en bio, no way! Op Eco Pop ontdek je onder andere het Gentse Äleluja. Het t-shirtlabel claimt, ironisch en pretentieus, heilige en positieve kledij te zijn. Het wil een waardig betaalbaar alternatief bieden voor reeds bestaande kledij en is een mix van trendy trash en een gezonde vleug eco en fair trade. 

aleluja_groot

Wij zijn vooral zot van deze Äleluja marcellen (€25) voor hem en haar, te koop via de webshop of check hier de verkooppunten

alelujaMarcel2 alelujaMarcel1

Belmodo.tv is grote fan van Swishing.be en ja hoor de dames organiseren ook op Eco Pop een Swishing Party. Uiteraard past het ruilen van kledij perfect op dit eco festijn. 

swishing

Dus ruim je kast op, zwier er alles uit wat je niet meer aanstaat, verzamel die kleren die je nooit meer aandoet en trek naar Swishing op Eco Pop! We zijn ervan overtuigd dat je er de dag van je leven zal beleven. Fijn weekend ;o)

page loaded