Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: 70% Pure

Door Lies op 06.02.2010

We vragen ons af waar ze de tijd blijft halen, maar één van onze favoriete fashion colleagues speelt het klaar: ze is hoofdredactrice van modevakblad Label, onderhoudt twee websites, is vaak te spotten op allerhande buitenlandse modeaangelegenheden én ze heeft een blog: 70%pure! Je leest er 'what she reads, what she sees and what she loves'. And we love it too!

5 4
Cute

Deze lovely lady is dag in dag uit met mode bezig, maar haar interesses reiken verder, en dat 'lees' je op haar blog. 'Lees', omdat je er vooral een heleboel heerlijke pics vindt, die mij niet zelden inspireren. Als je de blog van deze ambitieuze business lady volgt, kom je te weten welke kleine dingen dagelijks een glimlach op haar gezicht toveren, zoals een perfect gemaakte cappuccino, verse sneeuw en een goed engels boek.

7 8 9
Books read & loved in 2009

Waarom ik deze blog zo heerlijk vind? Hij is nooit over the top of belerend, maar des te charmant, cute en herkenbaar. 70% Pure makes me happy!

2 3 1
Tv-series abstracted

page loaded