Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Jak & Jil

Door Patricia op 05.02.2010

Er zijn zo van die blogs waarvan het voor mij lijkt alsof ze er altijd zijn geweest. Waarvan ik het gevoel had dat jullie ze misschien al zouden kennen, maar dat maakt het niet minder de moeite waard om ze even te vermelden.

Jak & Jil is er daar één van. Deze prachtige streetstyle blog die al jarenlang aanwezig is op zo goed als alle fashion weeks is echt een klassiekertje. Goed oog voor detail maakt dat Canadees Tommy Ton ALTIJD het juiste paar schoenen of de juiste handtas voor zijn lens krijgt. In "The Star" geeft hij toe dat hij mensen hiervoor op straat volgt: "I'm a stalker. If I see a pair of shoes I like, I follow them down the street. I'm not creepy, but I am obsessive."

driestribal
Oh Darling Dries!

De beroemdste editors en buyers passeren maar wat graag de revue en Tommy weet altijd tot in de puntjes wat ze dragen. Niet alleen hierdoor onderscheidt Tommy zich van de hordes bloggers die staan te vechten voor het beste shot van Anna Dello Russo of Carine Roitfeld.

csieber1

De Asiatische retailer Lane Crawford vroeg Tommy als fotograaf voor haar lentecampagne van 2009. Vogue Paris heeft Tommy trouwens zopas aan de haak geslagen voor een fotoshoot met een andere beroemde fashionblogger: Tavi van Style Rookie. (Blog to watch over de jongste belangrijke blogger volgt! Promised!)

tavibike

Needless to say: I love, love, loooove Jak & Jil! And I think you will too...

page loaded