Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv goes Barca!

Door Lies op 05.02.2010

All work no play make Patje en Liesje dull girls...dusss trippen wij even naar het zuiderse Barcelona! Olé! Wat gaan wij daar doen? Euhm...shoppen en clubben misschien?! Ba neeeee, wij willen helemaal nie-mand jaloers maken...

Bij toeval staan er hier op Belmodo.tv massa's heerlijke Barcelonese shops die ik nog niet gecheckt heb, en hopelijk spotten we nog een resem nieuwe hotspots voor jullie!

Nog een ander toeval wil dat ik vorige week my boy Felix Da Housecat ontmoette, en dat die ons dit weekend uitnodigt in dé beste Europese club ever: Razzmatazz! Hier al een foto'tje van onze vorige ontmoeting, en als je op de hoogte wil blijven van onze meeting in Barca: let us know!

En ja...ik ben een pocher! En ja...dat mag soms ook eens!

1

Mijn kanten shirtje en ik: onafscheidelijk!

2

Chiara, ik, Felix en...zijn buik

page loaded