Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MoMu in’ t zwart

Door Angelique op 03.02.2010

Op dit moment kan je nog naar de Delvaux tentoonstelling in het Antwerpse MoMu. Maar Belmodo.tv heeft de volgende al gesignaleerd want vanaf donderdag 25 maart tot en met zondag 8 augustus kan je naar de expo ZWART: Meesterlijk zwart in mode & kostuum.

momu_zwart_affiche

Deze tentoonstelling illustreert de historische fases van de kleur zwart met voorbeelden uit de schilderkunst, historisch kostuum en hedendaagse mode. Silhouetten van Belgische ontwerpers als Ann Demeulemeester, Olivier Theyskens en Dirk Van Saene, maar ook van internationale couturehuizen zoals Givenchy (Riccardo Tisci), Chanel, Gareth Pugh e.a. zullen in het MoMu tentoongesteld zijn. 

Wij gaan zeker kijken! 

page loaded