Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Olsens Anonymous

Door Patricia op 22.01.2010

Op style.com stelden ze zich onlangs de vraag wat de '00s in fashion geweest zouden zijn zonder de Olsen-twins, en terecht. Veel valt er niet te vertellen over de blog Olsens Anonymous, it's just Olsen style all the way. Als je fan bent van de look van 's werelds meest beroemde tweeling, zal je hier zeker en vast dikke pret aan beleven. Op de website komen grote en gedetailleerde pics van Mary-Kate en Ashley en hun diverse leuke, originele outfits.

mka

Van het gerucht dat Mary-Kate misschien wel eens "te dik" zou kunnen worden is trouwens niets te merken op de foto's. Nog steeds zo dun als een twijgje. En dan vragen we ons af waarom MK juist anorexia krijgt.

Marykate
Mary-Kate in NY

ashley
Ashley

Marykate2
MK

page loaded