Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hotel room designed by Martin Margiela

Door Michael op 21.01.2010

tmagArticle
Ben je al vol op bezig met het plannen van jouw grote vakantie? Trek je binnenkort richting Côte d'Azur? Dan is deze stopover misschien dé ideale plek om te herbronnen en ff in alle luxe en comfort tot jezelf te komen. De Franse stad Bordeaux heeft immers een hotspot bij op z'n plannetje staan. Niemand minder dan Martin Margiela ontwierp immers een volledige suite van 5-sterrenhotel Les Sources de Caudalie. De suite zelf kreeg de naam ' Ile aux Oiseaux'. 

De hotelkamer is al ff klaar, maar ik wou je deze must-visite niet onthouden natuurlijk! Het hotel en de spa zijn al 10 jaar open en kan je vinden in de Smith Haut-Lafitte château. Voor 650 euro per nacht kan je deze kamer boeken. Voor deze prijs krijg je ook een exclusief door Maison Martin Margiela getekend cadeautje er bij. Misschien een wijnfles lamp uit de nieuwste design collectie?

2009_12_omglips
Het ontwerp van de kamer is typisch Margiela style. Witte en grijze tinten wisselen elkaar speels af. Het hoofduiteinde van het bed is dan weer een leuke creatie van maar liefst 12 witte kussentjes ... De badkamervloer bestaat dan weer uit met foto's bedrukte steentjes. Eye catcher én enige échte kleurelement zijn zonder meer de knalrode hot-lips sofa uit de jaren '50. Ik wil er absoluut heen!;-)

Les Sources de Caudalie
Chemin de Smith Haut-Lafitte
Bordeaux - Martillac
0033/11.33.5.57.83.83.83 
www.sources-caudalie.com

page loaded