Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The imaginarium of a model

Door Angelique op 11.01.2010

Niemand minder dan topmodel Lily Cole schittert binnen een dikke maand op het witte doek...in de nu al legendarische fantasiefilm 'The Imaginarium Of Doctor Parnassus'. De 22-jarige Lily speelt, hoe kan het ook anders, de bloedmooie Valentina aan de zijde van Tony vertolkt door Johnny Depp, Colin Farrell, Jude Law én wijlen Heath Ledger! Ja hallo, need we say more! A ja, dat de film van de hand is van Montypython founder Terry Gilliam, zotheid en nooit geziene taferelen gegarandeerd.

lily_1 lily2

Wij zijn benieuwd naar Lily's doorbraak op het witte doek, wij zijn al fan vanop de catwalk en hebben er het volste vertrouwen in. Check hier even een voorsmaakje van 'The Imaginarium Of Doctor Parnassus', die vanaf woensdag 10 februari te zien is bij ons in de bioscoop.

page loaded