Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opgepast: De Invasie & zijn strijders

Door Angelique op 09.01.2010

We meldden hier al eerder op Belmodo.tv dat binnenkort De Invasie Brugge zal binnenvallen. Geen gevecht neeje, dat niet, wel een fashionable en vredelievende inval vol talent! Weee like!

Belmodo.tv wil jullie dan ook graag voorstellen aan de deelnemers. De Invasie strijders zijn eigenlijk supertalenten van eigenbodem. Vandaar dat het sowieso de moeite waard is om op zondag 21 februari tussen 10:00 & 17:00 naar Brugge te trekken. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan unieke stuks als een outfit, een tas, een interieuritem of gelijk wel ontwerp ook te scoren aan betaalbare prijzen...En daar bovenop ook nog jonge ontwerpers te steunen!

Hier een mooi overzicht van de deelnemende Invasie-ontwerpers.

FASHION

* Black Balloon *

blackballoon

Black Balloon heeft alles in huis om je een totaal look aan te meten. De 2 Gentse ladies, Cleo & Sara van Black Balloon hebben nog maar net schoenen en laptoptassen voor Soulwax ontworpen en zijn al op een volgend muzikaal fashionproject aan het broeden...we'll keep ya posted en check vooral hun hele collectie op De Invasie.

* Forêt Féerique *

foret-feerique

Elegantie, verbeelding en ‘fun’ voorop. Zo omschrijft Forêt Féerique zichzelf. Dit label biedt je een uitgelezen kans om te schitteren in stijl, vrouwelijkheid en originaliteit. Bovendien vul je je kleerkast met essentials die je eindeloos zullen verrassen.

* Caro D'Hooge *

caro-dhooge

Het geeft niet als het regent in London. En ook niet in Brugge. De Invasie zit binnen, en in het goede gezelschap van Caro D’Hooge. Fashion waarmee je echt een hele avond vol van de complimenten beleeft. En ik heb zelf een fantastische Caro D'hooge jurk waar ik al veel mee gescoord heb, dus ik mag dat zeggen ;o)

* Heide Winne *

heidewinne

Vergeet even de organische vorm, Heide Winne kiest voluit voor het dierlijke. En dat levert accessoires op waar wij gebiologeerd naar kijken. Haar collectie is een duik in de fauna die onverwachte maar prachtige resultaten oplevert.

* Gewoon Lies *

gewoonlies

In your face, simpel en strak. Vergeet maar even dat main street shoppen, je komt beter naar De Invasie. Gewoon Lies verkoopt dat jurken waarvan zowel de kleuren, stoffen en snit juist zitten. 

* KID VANILLA *

kid-vanilla

Wat krijg je als je hip hop restyled? Het zelfde als een gesmolten ijsje in een kinderhand: Kid Vanilla. Smeuïge fashion van de hand van de Duitse Eva Balg, die al jaren in Antwerpen woont. Deze supersympathieke madam weet wat sweet streetstyle is.

TITI + THE GERMAN KID

titiandthegermankid

Pimpen kan je toekomst veranderen. Zo ook met Titi and the German kid. De collectie van dit jonge Hasseltse label zien wij graag, en hoort helemaal thuis in de wereld van “hip und trendy”, zoals onze oosterburen het zeggen.

* B-Used * 

dominique-dufait

Het ontwerp van een klein ding, zoals een theezakje, vertalen in een groter object, zoals een handtas, is niet veel mensen gegeven. Het B-Used resultaat is een meer dan strakke collectie, volledig handgemaakt, die klasse uitstraalt.

* Ilse Acke *

ilse-acke

Als je Ilse Acke haar ontwerpen ziet, krijg je koude rillingen. Koude rillingen, om je daarna te kunnen wentelen in de warmte van haar ontwerpen. Haar sjaals zitten vol details, gecombineerd met verrassende patronen, en horen gewoon thuis bij de winter en in je kleerkast.

* Roos Vandekerckhove *

Roos-Vandekerckhove

Gespot: Scandinavisch en kubistische trekjes bij de accessoires van Roos Vandekerckhove. Frivool en gelaagd, ook dat zijn termen waarin we de ontwerpen van Roos willen uiten. Mooi! 

JUWELEN

* Glasjuweel*

Glasjuweel

Elisabeth Leenknegt aka lady Glasjuweel maakt juwelen uit mondgeblazen glas en handgesmeed zilver. Deze grappige, zoete, fruitige en frisse collectie doet iedere lady watertanden. Ook de mannen moeten dit zeker checken want met Glasjuweel zullen ze ongetwijfeld scoren bij de madam! 

* Soki *

soki

Soki is een samensmelting van de creativiteit van Sofie en Kriki. Deze twee vriendinnen weten maar al te goed hoe mooi eenvoud is. Met hun voorliefde voor termen als recyclage, stempels, textiel en zelfs cijfers en letters zijn hun witte juwelen en objecten telkens kleine ontdekkingen op zich. Bovendien is hun trouw aan hun basiskleur wit een verrassende sterkte.

* LIO Jewelry *   

lio

Vrouwelijkheid, kleur en humor. Deze drie elementen vormen de basis van Lio Jewelry, en zorgen telkens voor een sterk resultaat. Vooral de Let's Play collectie toont de joi de vivre van deze ontwerpster: Diva's, Pin-ups en sprookjes passeerden al de revue, ontdek op De Invasie nog meer van dat...

GRAPHIC

* Maarten Vande Wiele *

maartenvandewiele

Fashionista’s, comic- & glamour-lovers aller landen, verenigt u. Maarten Vande Wiele (illustrator, striptekenaar, schilder) zet zijn pen in De Invasie. Lachen, gieren en ontdekken, deze soort strijd moet je op De Invasie zeker voeren met deze graphic artist.

INTERIEUR & HUIS

* Fou de Feu*

Fou-de-Feu

Zot van vuur. Zot van passie. Zot van de passie van het vuur. Zo zot als de naam van Fou de Feu klinkt, zo puur is het werk. Fou de Feu brengt must-haves voor (bij) de koffie. Deze keramische kunst is een van de belangrijkste nieuwigheden uit 2009, en zal in 2010 jouw high-tea or coffee party veroveren.

KIDS

* Little Miss Y *

Little-Miss-Y

Little Miss Y verraste vriend en vijand met haar vorige zomercollectie (met suikerzoete snoepkleuren), en haar huidige wintercollectie "Happy Unbirthday". Wij categoriseren deze beloftevolle Gentse ontwerpster van kinder fashion die ook iets anders mag zijn onder fairy chique. Wat dat voor haar nieuwe collectie zal inhouden ontdek je op De Invasie.

* Plush * 

plush

Het was sinds Monsters Inc. geleden dat lieve monsters de aarde overnamen, maar nu zijn ze er weer. In de gedaante van Plush, een collectie vol vreemde wezens met grote ogen en rare benen. Tijd om je kinderen in een – stijlvolle! - fantasiewereld te hullen: hier gaan die vreemde beesten en kinderen hand in hand.

* Kaartjeshuis.be *

kaartjeshuis

Anders dan traditioneel. Als er in de wereld van grafische kaarten een ontwerper vernieuwend is, dan moet het wel Yves van Kaartjeshuiszijn. Kaartjeshuis schuwt de vernieuwing, en gaat telkens op zoek naar wat net niet voor de hand liggend is. Alleen ooievaars en huwelijksringen zijn niet altijd welkom. 

* Emilie Vercruysse *

emilievercruysse

Als je in de kast van Emilie Vercruysse kruipt, dan kom je eruit als een perfect portret. Ook naast de kast, maar in de studio, of op de kast, of buiten verbaast deze fotografe telkens met sterke beelden en een dromerige sfeer die je tegelijkertijd bij de keel grijpen.

FOOD

* Julie's House *

julieshouse

Een rooskleurige wereld boordevol lekkers. Een zoete zonde voor fanaten van chocolade en smeuïg gebak. Julie's House trekt deze keer uit Gent om je te laten proeven van haar honderd heerlijkheden. Brugge zal smelten van dit zoete talent.

* KOK IN HUIS *

kokinhuis

Homecooking is helemaal hip. En dan denken plots heel veel mensen dat ze kunnen koken ;o) Een tip haal deze Kok In Huis en het komt helemaal goed!

Voilà, een serieuze update van De Invasie strijders. Belmodo.tv zal er ook zijn, check maar want het staat al op onze agenda! En stem er ter plaatse ook even mee, op onderstaande kaartjes, voor de 'Mooiste Invasie Stand', want dan maak je kans op een mooie prijs en zwieren we je diezelfde avond nog als winnaar met een topfoto op Belmodo.tv. Tot dan! ;o)

Mooiste-Stand_belmodo.tv

page loaded