Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Party Against Aids!

Door Patricia op 05.01.2010

Feesten en fashion voor het goede doel, kan het nog beter? Designers Against Aids kennen we intussen al. De Fashion Against Aids-lijnen die ze voor de Zweedse keten H&M lieten ontwerpen door verschillende celebs zijn ongetwijfeld hun meest bekende wapenfeit. Designers Against Aids ontsproot in 2004 uit de non-profit organisatie Beauty without Irony, opgericht door Ninette Murk.

Designers Against Aids tracht jongeren bewust te maken van de aidsproblematiek in het buitenland én in ons eigenste Belgenlandje. Voor veel mensen is aids een "ver-van-mijn-bed-show" ( pun intended) maar recent onderzoek van Sensoa heeft uitgewezen dat het aantal besmettingen met de ziekte de laatste jaren zijn toegenomen, ook in België. In 2008 raakten in ons land gemiddeld drie mensen per dag besmet met het HIV-virus. We kunnen het erover eens zijn dat dat er drie te veel zijn.

Op vrijdag 12 februari wordt er in Café Local in Antwerpen gefeest tegen HIV. Na een modeshow in samenwerking met Björn Borg en Knitting Against Aids, kan je als gast uit de bol gaan op de tunes van DJ's Buscemi, Sound of Stereo, Modek en Commonphase. Needless to say dat opbrengst naar Designers Against Aids gaat. Goede doelen stoppen natuurlijk niet na de Kerstperiode. Tickets kosten 10 euro ( + verwerkingskosten) en zijn verkrijgbaar bij Fnac. We'll be there!

  paa_poster_150_copy

page loaded