Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Dit geheel terzijde

Door Patricia op 01.01.2010

Het is geen fashionblog die ik jullie aanprijs op deze eerste dag van het jaar. Het is eerder een soort van moodboard van een vrouwenuniversum. Het is af en toe een beetje mode, politiek, boeken, muziek, en een uitlaatklep. Het is een beetje vanalles en niets. Het is wat terzijde gezegd wordt, maar toch heel veel kan betekenen. Het is er fijn, er is goed gezelschap, en ik kan het weten.

ditgeheelterzijde

Dit Geheel Terzijde bestaat uit all girls, en stiekem heb ik er zelf een beetje veel mee te maken. De huidige blog is ontsproten uit een probeersel van vriendin L. en mezelf een tijdje geleden. Fijne ideeën, wij twee, maar de tijd was nog niet rijp. Enkele jaren en concrete ideeën later verzamelden we een aantal ladies met een straffe pen om hun hersenspinsels met de wereld te delen.

Kom gerust eens een kijkje nemen, en kom hopelijk af en toe eens terug. We zullen jullie graag ontvangen!

BCN2

page loaded