Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneaker freak: Lefto+video

Door Angelique op 30.12.2009

Dat Lefto een gigantisch goede DJ van eigen bodem is, hoeven we niet te scanderen. Hij zit al lang in 't vak en hij heeft al meer dan 10 jaar een show op Stubru waar hij hiphop, soul, jazz, broken beats en dubstep aan elkaar mixt. Tegenwoordig gewoon Lefto op zondag van 20:00 tot 22:00. Belmodo.tv is fan!

nikes_lefto lefto

Maar mister Lefto is ook al jaren een sneaker freak type 1, hij heeft ruim 350 shoes, damn you woman ;o). En als music en fashion elkaar ontmoeten dan zijn we in ons nopjes ;o). Leuk om weten is dat Lefto op zijn site, dat check je hier even, laat weten dat hij een aantal van zijn Nikes verkoopt...

Check ook zeker deze coole video over Lefto en zijn uitermate uitgesproken fashionable hobby. Het report is gemaakt door de Nederlanderse blogger Nalden

page loaded