Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pin up @ Tune Up

Door Angelique op 29.12.2009

Er komt een pin up kalender inclusief coole fotografe én schoon model naar België op zondag 10 januari.

De kalender is het resultaat van een jarenlange samenwerking van fotografe Myrthe ter Maten en Burlesque performer (Bombshellys) & model Marieke Bos. Beide Nederlandse dames studeerden af als modeontwerpster aan de Kunstacademie in Arnhem. Hun voorliefde voor fotografie, styling, stiletto's, lace & velvet delen ze nu eindelijk met de wereld. En we like! 

Ze lieten zich inspireren door pin up sterren vanaf de jaren ’20; van Mea West, Betty Page tot Dita von Teese. 

The Pin Up Calendar is nu al verkrijgbaar via www.thepinupcalendar.com en vanaf zondag 10 januari bij Tune Up in Antwerpen.

The_Pin_Up_Calendar

Op zondag 10 januari viert  Vintage Crew de lancering van deze kalender in ons land en iedereen is welkom vanaf 10:00. Leuk idee als je op zondag niet weet wat gedaan, doe een dagje Antwerpen, ga brunchen bij RA in de Kloosterstraat, bezoek er de vintagewinkels en ga een kijkje nemen bij de tweedehands lp&cd zaak Tune Up...;o)

Tune Up - The Pin Up Calendar 
zondag 10 januari
14:00 - 18:00 
Melkmarkt 17 
2000 Antwerp

page loaded