Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Move over McDreamy, meet McFancy!

Door Lies op 23.12.2009

mc4

Oh my McF***ing god, this is great! Tijdens de volgende Fashion Weeks (februari-maart 2010) van oa Milaan, Parijs, New York, London en Tokyo zullen er tijdelijke McDonalds-filialen openen met de veelbelovende naam McFancy. Die zullen er uiteraard zeer fancy uitzien, maar ook very fancy fastfood serveren. Hamburgers met een Burberry-omhulsel, frietjes in Hermès- en Gucci-verpakking en ijsjes in übercute Paul Smith-potjes. De resto's zelf zullen er ook heel wat hipper uitzien dan de eerste de beste McDo. Je eet je Chanel-fries met zilveren bestek, wordt er bediend door obers in smoking en er zijn ook private dining areas te uwer beschikking.

mc3

Deze stunt is er ééntje waarvan ik altijd zal blijven denken: had ik het maar bedacht. But it wasn't me...het was Acces Agency, een nieuwe arm van het altijd hyperinnovatieve online magazine thecoolhunter.net. Access wordt in 2010 officieel gelanceerd als een soort van reclamebureau, en met een campagne als deze kan het wat mij betreft niet meer stuk!

mc2

mc1

I McAdore it!

page loaded