Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belg James Cogels wint bij Journeys Awards by Louis Vuitton

Door Michael op 17.12.2009

3887081994_a930004b59 LV
sq14 sq4

De voorbije maanden organiseerde Louis Vuitton de internationale wedstrijd "Journeys Awards". Regisseur Wong Kar Wai's kortfilm "My Blueberry Days" diende als inspiratiebron voor de wedstrijd. Louis Vuitton wilde dat jonge filmmakers hun eigen versie van reizen portretteerden. In de jury zetelden niemand minder dan Sofia Coppola, Wong Kar Wai, Gustavo Santaolalla, Alfonso Cuaron en Yves Carcelle. De winnaars gaan naar huis met 25.000 dollar. Op belmodo.tv kreeg je alvast de oproep tot stemmen mee en lieten we weten dat ook de Belg James Cogels zijn kans waagde.

De wedstrijd is volledig afgelopen en de winnaars zijn nu bekend. De juryprijs ging naar "The Time Walker" van Sho Tsukikawa van de University of Film Arts in Tokyo, Japan. De publieksprijs ging naar een Belg. Ja ja, James Cogels sleept met "The Pirate" ook een prijs in de wacht. 

Proficiat aan de winnaars! Wat zijn we toch weer fier dat er een Belg bij zit grin Geniet mee van de winnende filmpjes. 

page loaded