Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Come Play Stylist!

Door Patricia op 15.12.2009

Vriendinnetjes die je aandacht vestigen op leuke online fenomenen zijn altijd handig. Zo heb ik aan J. & L. te danken dat ik Looklet.com heb leren kennen. Looklet is een online playground voor fashionista's die al eens graag een styling willen doen. Needless to say: dat werkt verslavend.

Looklet

Het concept is dat er bestaande items (variërend van H&M-pantalons tot Louboutins) online staan die de gebruikers van de website kunnen stylen op een model naar keuze. Dit geeft, zoals jullie misschien wel kunnen raden, een shoprush van jewelste, zonder de vette rekening achteraf. Of het gevoel van een eindeloos grote kleerkast. Of een flashback naar de tijd dat "met Barbies spelen" betekende dat je ze nieuwe kleertjes aandeed. Either way, best aangenaam!

Je kan je als gebruiker registreren en zo de looks die je samenstelt opslaan, deze kunnen dan ook leuk bevonden en becommentarieerd worden door anderen. 

Als je het mij vraagt, slaat Looklet twee vliegen in één klap, want het is dan wel leuk om met de virtuele poppetjes te spelen, maar waarschijnlijk nog leuker voor H&M en consorten om zulke brand exposure te krijgen. Slim gedaan!

page loaded