Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Sartorialist on tv?

Door Michael op 14.12.2009

6a00d8341c76e453ef00e54f212c6b8833-800wi beret
sartorialist 9228MisTwoWeb

Blogger Scott Schuman aka The Sartorialist is wereldwijd bekend voor zijn streetstyle foto's. Na zijn blog kreeg je van belmodo.tv al meer informatie over zijn boek en kwam je te weten hoe je precies voor z'n lens terecht kon komen. Wel nu is er nog meer nieuws want de blogger zou binnenkort z'n eigen tv-show krijgen. Blijkbaar waren er al ff ideeën om naar het kleine scherm te stappen maar telkens niet echt 100% z'n ding. Nu zou het plan bijna rond moeten zijn. De tv-show zou volgens Scott zelf niet om hem draaien, maar zoals zijn blog om andere mensen. Scott zou natuurlijk zelf wel een rol in de show krijgen, maar niets op de voorgrond. 

Naast het aankomende tv-werk zit er ook een accessoire-collectie in de pijplijn en dat misschien gevolgd door een volledige kledinglijn. Wij van belmodo.tv wachten geduldig af! grin

Meer over The Sartorialist klik dan hier!

page loaded