Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

X-mas windowshopping

Door Angelique op 01.12.2009

Belmodo.tv heeft alweer een fijn & fashionable eindejaarevent gespot en dit keer in onze hoofdstad. De Brusselse shopping place-to-be Quartier Dansaert organiseert opnieuw Christmas Windows, een etalagewedstrijd met feestallure tussen de verschillende Dansaert shops. Anno 2008 won kidsstore Kat&Muis de prijs van mooiste etalage.

xmas_20aIMG_3922a_ap xmas_20aIMG_3998a_snoepen
xmas_20aIMG_4035a_natan Christmas Windows editie 2008

Dit eindejaar tonen 32 deelnemende shops de meest originele en indrukwekkende installaties in hun vitrines van vrijdag 4 tem donderdag 31 december. En dit zijn de feestvitrines die je moet gezien hebben: Atelier Coppens, Bellerose, Christa Reniers, Christophe Coppens-Le Shop, Cosmeticary, Cut me, Elza & Hilda, Espace Bizarre, Flower Attitude, Hatshoe, Hoet Design, Houben, Icon, Idiz Bogam, Johanne Riss, Kat & Muis, Louise Assomo, Mademoiselle Jean, Maison Martin Margiela, Mapp., Marianne Timperman, Mertens Frames, Mieke Cosyn, Natan XIII, Own, Oxfam Vintage Shop, Oxfam Second Style, Stijl, Super Green Me, Underwear, Valérie Berckmans, Y-dress?

What'is in for you? Jij kan stemmen op je favoriete shop en die met de mooiste vitrine natuurlijk. Je kan een invulfiche bekomen in de deelnemende winkels en wie weet ben jij wel een van de 32 gelukkige die een mooie prijs uit de deelnemende stores wint...

page loaded