Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Punky B

Door Patricia op 27.11.2009

Over deze Française zat sowieso een "Blog to watch" aan te komen en door haar persoonlijk te spotten op de persvoorstelling van La Redoute, kon ik daar niet langer mee wachten.

punky2 punky

Online is ze bekend onder de naam Punky B. In het echte leven heet ze Géraldine Grisey, woont ze in Parijs en is ze styliste. Ze noemt haar blog een modedagboek, een vrij accurate omschrijving van de content van haar webstek. We zien vooral Géraldine's outfits passeren, en alles wat haar op modegebied bezig houdt. Zo komt er al eens een oproepje naar modellen of worden we meegenomen op fotoshoot met haar en haar vriend, die fotograaf is. 

Haar stijl is casual met een rock chick-kantje en dat uit zich vooral in hoge hakken, jeans en stoere accessoires. Vogue.de leert ons dat ze houdt van Nicolas Ghesquière, Singstar en het merk Heimstone. Verder is ze naar eigen zeggen geen partygirl(meer) en begint de ideale dag met een stevig ontbijt, inclusief verse thee en haar laptop op de schoot om modeblogs af te schuimen. Dat hebben zij en ik dan gemeen.

Wat je zeker nog moet weten is dat Géraldine via haar website haar oude kledij verkoopt (zie Punky B vide son dressing) en ze leuke filmpjes maakt voor de Franse website van ondergoedmerk DIM. I think she's got it, en als jullie nog overtuigd moeten worden: haar fotogalerij is maar een muisklik verwijderd!

DSC_0072_2
Géraldine bij La Redoute

punky3
Op styling met Punky B (Love the red boots!)

page loaded