Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My new favourite place in the world: RA!

Door Lies op 25.11.2009

Zondagochtend (12 uur is ochtend op zondag): The XX weerklinkt door de boxen, er komt nog wat stoom van mijn cappuccino, ik ben wat warrig van een fijne zaterdagavond, maar voel me toch heerlijk fris dankzij een uitgebreide badsessie, en ik zit met mijn vriend MacBook in het heerlijke inspirerende pand van the new place in town: RA....Perfect!

1 6

Ra opende een paar weken geleden haar deuren in de Antwerpse Kloosterstraat, en sindsdien hoor je haar naam subtiel door de stad gonzen. En terecht, want je stapt hier binnen in een intrigerende wereld van vele vierkante meters topfashion, de beste muziek van het moment en een heerlijke selectie aan boeken en magazines, in een aparte book corner. Je kan hier ook lekker -en niet duur- eten, en in het weekend zelfs de hele dag door ontbijten, verrrry handy! Zet mij hier een week in gevangenschap, en ik zal mij kostelijk amuseren! (Please do so!) Er wordt zelfs gefluisterd dat Ra onze eigenste kruisbestuiving is tussen het Parijse Colette en de nieuwe concept store Merci, aussi Ã  Paris. Maar wat mij betreft, doen ze het bij Ra gewoon beter, en zonder de sterallures die ze bij Colette als je het mij vraagt soms wel hebben.

2 3

4_ 8

So...Ladies & Gents, je hoeft het voortaan echt niet meer te gaan zoeken in Parijs, London of New York...Want het gebeurt nu allemaal in our backyards: Ra, Kloosterstraat 13, Antwerp! En de Kloosterstraat heeft nog meer van dat in petto, want ergens in de wandelgangen klinkt het dat er hier binnenkort nog een brand new exciting shop haar intrek zal nemen...Maar dat hoor je uiteraard asap van ons!

Als je me voortaan niet kan bereiken of vinden dan zit ik -en dat is geen mysterie- bij ra ra ra...RA!

5 7

page loaded