Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ouni = A Polaroid Story

Door Angelique op 21.11.2009

De supersympathieke Elisabeth Ouni is helemaal in de ban van haar Polaroid. Great, want de Oostendse fashion&music hotspotter heeft echt oog voor coolness. Zo trekt ze heel België rond op zoek naar muzikanten die ze voor haar nostalgische lens kan sleuren. En een gesleur is het niet echt want menig bekend muzikaal talent van een Beth Ditto, Rafael Saadiq, Neneh Cherry tot Pharrell Williams en vele andere werpen zich spontaan in de Ouni schijnwerpers. Je kan haar meet&greetzzz met de grootste sterren allemaal nalezen op www.ouni.be

ditto500x600
bethditto500x600
raphaelblog500x600
raphaelsaadiqpolaroid500x600
neneh-cherry500x600

Check deze übercoole blog want wij hebben in de wandelgangen vernomen dat Elisabeth richting NY trekt om haar werk nog meer in the picture te zetten. Onder het motto 'No Balls, No Glory' we believe it baby, you go go go girly! 

page loaded